<- Takaisin

* LIIKUNTAILTAMAT sunnuntaisin klo 18-19 Suurilan Puistossa
Kuutena sunnuntai-iltana 15.5.-19.6.16, tutustuttu uusiin erilaisiin liikuntalajeihin, välillä kaatosateessa ja välillä jopa helteessä. Tutuiksi tulivat niin hiit, zumba kuin ultimatekin ja mahtuipa joukkoon perinteinen keväinen pyöräretkemmekin. Lajeihin kävi tutustumassa mukava määrä ihmisiä ja jopa yli kuntarajojen. Yhteistyössä MLL:n Tarvasjoen yhdistyksen kanssa.
Liikuntailtamat kuvana.jpg
* KIRJAKAHVILAN AVAJAISET lauantaina 11.6.16 klo 10-12
Tapahtumamme oli osa Varsinais-Suomen Kylät ry:n Avoimet kylät-tapahtumia.
Klo 11 alkaen kirjailijavieraana oli Roope Lipasti ja hän kertoi uunituoreesta teoksestaan "Viimeiset polttarit" sekä muutenkin kirjailijan työstään. Myös yleisöstä esitettiin useita kysymyksiä eri tekstien laadinnasta ja luontiprosessista.
Kirjakammarista sai ottaa mukaansa kirjoja ja palauttaa ei tarvitse, tosin saa palauttaa, jos haluaa tai antaa eteenpäin jollekin toiselle kirjojen ystävälle.
Puffetista suolaista ja makeaa syötävää. Kammareissa pari kirppismyyjää, lastenvaatteita ja kirjoja. Paikalla kävi mukavasti väkeä ja oli kiva nähdä paljon myös ihan vieraita kasvoja eli oman kylän ulkopuolelta. Kirjakahviloille on suunnitteilla jatkoa kesän kuluessa, seuraa ilmoitteluamme.
Kirjakahvila.jpg

* PYÖRÄRETKI sunnuntaina 22.5.16 klo 18 alkaen
Lähdettiin liikkeelle Suurilan Puistolta, kierrettiin yhdessä 10km:n Suurilan lenkki, osa lyhyemmän n. 6km:n lenkin Biokasvun kautta oikaisten ja palattiin Suurilan Puiston laavulle grillailemaan makkaraa ja turisemaan mukavia yhdessä.
Velottiko jääkiekon mitalipelit osallistujamäärää, vai oliko kaikki jo päivällä touhunneet ulkona tarpeeksi, mutta kovin vähäiseksi jäi osallistujamäärä. Mutta kivaa oli silläkin porukalla ja makkara sekä Leenan nokipannukahvit ja korput maistuivat makoisilta laavutulen äärellä.


* LIIKUNTAILTAMAT sunnuntaisin Suurilan Puistossa klo 18-19, ensimmäinen kerta sunnuntaina 15.5.16
Ei haitannu rankempikaan sade, urhea joukko saapui paikalle Hiit reeniin! Huikeaa!

Liikuntailt.hiit. 15.5.16.jpg

* KEVÄTKOKOUS sunnuntaina 17.4.2016 klo 17.00
Timo Isotalon luona Simolassa. Esillä oli sääntömääräiset asiat eli tilinpäätös ja toimintakertomus. Paikalla 10 aikuista ja kolme lasta.

* TEATTERIRETKI RAUMALLE lauantaina 2.4.2016
Lähdimme matkaan tiilitehtaan pihalta klo 10.30 JaloBussin kyydillä.
Klo 13.00 Rauman Kaupunginteatterissa Broadway-musikaali Cabaret.
Ruokailu teatterin jälkeen Ravintola Tornin noutopöydästä.
31 retkeläistä matkassa mukana.

Dia1.jpg

* SUURILAN KIRKKOPYHÄ sunnuntaina 6.3.2016
Iltakirkko klo 18.00, suurilalaiset mukana kirkonmenoissa mm. kuoron ja tekstinluvun osalta.
Kirkon jälkeen seurakuntatalolla oli tarjolla pientä iltapalaa. Srk-talolla iltapalalla 34 henkilöä.
<- Takaisin