<- Takaisin

* 3. Liikuntailtama sunnuntaina 18.6.2017
Beach Volleyn saloihin meidät perehdytti Visa Riihimäki. Beach volleysta innostuttiin niin paljon, että päätettiin pelata myös heti jo alkavalla viikolla tiistaina. Jos vaikka saataisiin säännölliset pelivuorot joka viikko!

Liikuntailtama3 18.6.17 kopio.jpg

* Kesäteatteriretki Ypäjälle lauantaina 17.6.2017
Retkellä mukana 33 retkeläistä ja reissu onnistui kaikin puolin mukavasti. Ravintola Ratsumestarin ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Seitsemän veljestä-näytelmä oli loistava ja katsomossakin tarkeni oikein hyvin hellesäässä.

ypäjä.jpg


* PURONKUNNOSTUSTALKOOT Holmankoskella tiistaina 13.6. klo 17 alkaen
Paimionjoki-yhdistyksen hanke, jossa pyritään elvyttämään kohdetta vielä paremmin taimenelle sopivaksi. Levitimme sinne jo vietyä soraa lapio-, ämpäri- ja kottikärrypelillä Ville Ojalan ohjeistamiin kohtiin. Talkoolaisia reilut 10 henkilöä. Vettä riitti Holmankoskessa kahden edellisen päivän sateiden jälkeen, joten olosuhteet työn tekemiselle eivät olleet parhaat mahdolliset. Hankeihmiset käyvät itse vielä vesien laskettua parantamassa murskeen sijaintia koskessa. Talkooväelle oli kahvi- ja evästarjoilu.

* 2. Liikuntailtama sunnuntaina 11.6.2017
Kahvakuulajumpan veti Viivi Tikka. Jumppareita yhteensä 13! Aurinkoa, kahvakuulaa, energiaa ja hyvää tekemistä, hiki siinä tuli!

Liikuntailtama2 11.6.17 kopio.jpg
* 1. Kesäkirjakahvila tiistaina 6.6.2017
Jouni Jaakkola Härkätien Puhelin Oy:stä oli kertomassa HTP:n 120v historiasta ja nykyajan valokuidustakin saatiin infoa. Ulkona oli lapsille ulkoaktiviteetteja tarjolla. Kaffetta ja paakelseja puffetissa tarjoili Tanja H. äitinsä kanssa. Paikalla vajaa 20 aikuista ja lähes 10 lasta.

Kirjakahvila6.6.2017.jpg
* 1. Liikuntailtama sunnuntaina 4.6.2017
Tanssillista jumppaa oli vetämässä Juulia Kantola Marttilan puolelta ja naisia oli lanteitaan keikuttamassa ja tanssaamassa peräti 14 ja lisäksi muutaman isää katsomassa lasten perään. Korkkarit laitettiin tanssin tahtiin kattoon ja jalka nousi koreasti. Hiki tuli kauniissa kesäillassa.

Liikuntailtama1 4.6.17 (kopio).jpg
* KEVÄTKOKOUS sunnuntaina 28.5.2017
Sääntömääräinen kokous aloitettiin klo 17 ja viime vuoden asiat (toimintakertomus, tilinpäätös ja toiminnantarkastajien lausunto) oli käsitelty puolessa tunnissa. Kokouksen jälkeen kahviteltiin Pirjon keittämät makoisat kahvit ja nautittiin herkullisia niin ikään Pirjon tekemiä paakelseja.
Kahvittelun jälkeen Paimionjoki-yhdistyksen projektikoordinaattori Ville Ojala kertoi meille Holmankosken taimenen istutuksesta sekä purokunnostustalkoista (ti 13.6. klo 17 alkaen). Osa kokousväestä suuntasi vielä Holmankosken äärelle paikkaa katsomaan ja Ville näytti paikkoja, joihin on soraa tarkoitus laittaa.

* PYÖRÄRETKI helatorstaina 25.5.2017
Perinteinen helatorstain pyöräretki poljettiin tänä vuonna Liedonperään. Kävimme tutustumassa Niemisen koruvajaan. Keli oli tuulinen ja Presidentti Mauno Koiviston hautajaisetkin osuivat samaan ajankohtaan, mutta oli meitä sentään 8 retkeläistä, 6 Suurilasta ja pari kirkolta. Matkaa kertyi n. 30km, riippuen mistä kukin matkaan lähti. Perillä odotti hieno ja tunnelmallinen paikka. Runsaasti hienoja käsin tehtyjä koruja sekä myös muita käsitöitä. Kahvittelua pihamaalla lämpimässä kevätsäässä ja rupattelua tuttujen kesken. Vinkiksi; kannattaa poiketa kesällä, kun ovat paikalla!

Pyöräretki kuvana.jpg


* SUURILAN KIRKKOPYHÄ sunnuntaina 12.3.2017
Suurilamessu iltakirkkona klo 18.00 alkaen. Musiikin oli koonnut Timo Isotalo ja säestyksen hoiti kuusihenkinen Tarvasjoki Ensemble sekä lauluryhmä. Tekstinlukija, kolehdinkerääjät ja ehtoollisavustaja olivat myös kyläyhdistyksestä. Seurakuntalolla oli messun jälkeen tarjolla pientä suolaista iltapalaa. Kirkossa reilut 40 henkilöä ja srk-talollakin väkeä 37 hlöä.
<- Takaisin