<- Takaisin

* Kevätkokous ja linnunpönttöilta Pullerilla keskiviikkona 29.5.2024

Kevätkokous 2024.jpg
Kevätkokouksessa oli mukavasti väkeä paikalla
ja käsiteltiin sääntömääräiset asiat eli tilinpäätös
ja toimintakertomus viime vuodelta.

Kokouksen jälkeen siirryttiin ulos pihamaalle kuuntelemaan Harri Tuomen kertomuksia linnunpöntöistään ja päätteeksi tehtiin myös pönttökauppoja ja varauduttiin jo ensi talveenkin ostamalla ruokinta-automaatteja.

Kahvittelu hoidettiin pönttöasian ohessa.

* Teatteriretki Poriin lauantaina 13.4.2024


Teatteriretki Pori 13.4.24.jpg
Teatteriretkelle tuli vain 11 ilmoittautumista, mutta retki tehtiin silti pienellä porukalla ja tilattu isompi 50 hengen bussi vaihdettiin pienempään 16-paikkaiseen bussiin.

Porin Teatterissa katsottiin päivänäytöksenä Luokkakokous-Groan ups näytelmä. Näytelmässä lähdettiin liikkeelle vuodesta 1994, yläaste päättyi nuorilla vuonna 2004 ja  lopulta luokkakokous oli vuonna 2019, 15 vuotta peruskoulun päättymisen jälkeen. Yleisöä nauratti mukavasti näytelmän sketsit ja nuoret, kukin taisi löytää tuttuja asioita omasta ajastaan, omista nuoristaan tai sitten nyt lapsenlapsistaan.

Näytelmän jälkeen siirryttiin bussikyydillä n. 20 minuutin ajomatkan päähän Yyterin Virkistyshotelliin, jonka ravintolassa nautittiin 3 ruokalajin päivällinen pöytiin tarjoiltuna. Meillä piti olla noutopöytäruokailu, mutta kun osallistujamäärä jäi näin pieneksi, niin se oli ravintolan puolesta kätevämpi hoitaa pöytiin tarjoiltuina aterioina.

Alkuruokana oli myskikurpitsacappucino paahdetuilla kurpitsansiemenillä, pääruokana grillattua broilerin fileetä vuohenjuustolla ja paprikahillokkeella sekä yrtticouscous ja grillivihannekset. Jälkkiksi saatiin appelsiinisuklaakakkua vadelmamelballa sekä kahvia tai teetä.

Kotimatka taittui hiljaisuuden vallitessa, kun kaikilla oli kuvut täynnä ja mieli tyytyväinen. Tarvasjoella oltiin hieman ennen puolta kasia.

08.Kollaasi faceen.jpg
* Suurilan Kirkkopyhä sunnuntaina 3.3.2024

Suurilamessu 3.3.24.jpg
Iltakirkko klo 18 alkaen.
Pääsiäisrippikoululaisia mukana Suurilamessussa.
Kirkkokahvit nautittiin kirkossa messun jälkeen,
tarjolla oli pientä iltapalaa keraa kahvin ja teen.
Kirkossa 51 hlöä.
Kuoro 3.3.24.jpg
Tarjottavat 3.3.24.jpg
<- Takaisin