TARVASJOEN KESÄJUHLAT lauantaina 8.6.2013
Kyläyhdistys oli mukana toritapahtumassa urheilukentällä. Teltallamme puffetista oli tarjolla kaffetta, pullaa, limsaa ja pillimehuja ja grillistä sai kuumaa makkaraa. Lapsille oli perinteinen onginta. Arpoja myytiin oikein rivakasti ja palkinnot olivat hyviä; Paavo ja Jouko Nurmen lahjoittama akkuporakone (arvo n. 100€), oopperajuhlaliput 2 hengelle, tuotekori ja kaksi kukka-amppelia. Kiitos kaikille arvan ostaneille, puffetissa käyneille, grillimakkaran ystäville sekä onkijoille. Kiitos myös Metsänhoitoyhdistykselle, joka lahjoitti meille myyntiin kuusentaimia tukeakseen toimintaamme ja kiitos kuusentaimia ostaneille.
Ainoa kuvasaalis kesäjuhlista on kuvat hallituslaisten teltanpystytysurakasta kesäjuhla-aamuna. Nyt teltat oli aseteltu kentän laidoille, mutta onneksi saimme puffettitelttamme muovitartaanin päälle, eikä pölyävälle murskeelle.


METALLINKERÄYS huhti-toukokuussa
Pullerin pihapiirissä oli viikon 20 loppuun asti kuormalava, jonne sai tuoda nurkista kevätsiivouksen yhteydessä löytyvää metalliromua. Metalliromua kertyi peräti 6 lavallista ja kyläyhdistys sai metalliromusta mukavan suuruisen korvauksen! Kertyneillä varoilla kartutetaan kesän mittaan jatkuvan Suurilan Puisto-hankkeen omavastuuosuutta. Kyläyhdistys on kiitollinen kaikesta saamastaan metallista ja siten rahallisesta avustuksesta hankkeeseen.
PYÖRÄRETKI Lyömäsiin helatorstaina 9.5.2013
Lähtö klo 13 Lavosen konehallin kulmilta. Pyöräiltiin Lyömästen majalle ja siellä kaffeteltiin, grillailtiin ja turistiin mukavia tuttujen kesken. Sade vähän yllätti grillaajan siellä mäellä, mutta muuten retki sujui mukavasti. Majalla 16 ihmistä, valtaosa saapui paikalle polkien.
Majalla vapaaehtoinen kaffekassa, jolla kerättiin varoja Suurilan puisto-leikkikenttähankkeen omarahoitusosuuteen.


KEVÄTKOKOUS sunnuntaina 7.4.2013 klo 13.30 Tiilitehtaan ruokalassa.
Esillä sääntömääräiset asiat. Kokouksen jälkeen NWE Sales Oy:n toimitusjohtaja Teemu Loikkanen kertoi meille Santinkulmalle ja Lyömäsiin suunnitellusta tuulivoimapuistosta ja sen vaikutuksista yms. Kahvitarjoilu. 21 kuulijaa paikalla.


SUURILAN KIRKKOPYHÄ sunnuntaina 10.3.2013
Suurila-messu teemalla. Kyläyhdistyksen hallitusväestä esilaulajat, jotka lauloivat Timon johdolla ja hänen kokoamansa orkesterin säestäminä. Leila Heinonen luki tekstin ja Pirjo Mäenpää oli leiponut ehtoollisleivän. Kirkonmenojen jälkeen kyläyhdistyksen tarjoamat kirkkokahvit seurakuntatalolla. Kirkkokahveilla n. 40 kävijää.