Ruokakassikeräys K-Market Taatelissa tuotti 600€ arvosta lahjakortteja ja tonttukin oli ostoskärryillä käynyt jättäen sinne kahdet villasukat. Lahjakortit ja sukat luovutettiin sosiaalitoimelle, joka jakaa ne ennen joulua tarvasjokelaisille vähävaraisille perheille.


SYYSKOKOUS lauantaina 4.12.2021
Tarvasjoen seurakuntatalolla. Ilta aloitettiin Satun kattamilla joulutorttukahveilla kirkkokonsertista saavuttuamme ja kokous aloitettiin klo 18. Kokouksen puheenjohtajana toimi Turkka Mäenpää. Kokouksessa paikalla 15 jäsentä.


Korona-aika toi tähänkin tapahtumaan omat lisähaasteensa, sillä kaikilta sisään tulevilta vaadittiin voimassa oleva koronapassi eli vähintään kaksi rokotusta tai tuore negatiivinen koronatestitulos.

Tilaisuuteen oli vapaa pääsy. Ohjelman ostaneita oli tilaisuudessa 37 ja kaikkinensa meitä oli kirkossa suntion laskujen mukaan 53.

Nikke heti alkuunsa kertoi kärsivänsä kurkunpääntulehduksesta ja varoitteli, että ohjelma vedetään läpi mukaellen ja hän mahdollisesti päätyy urkujen äärelle musisoimaan, jos kurkku ei kestä laulua.
Mutta hienosti koko ohjelma meni läpi ja tunnelma oli hieno. Saatiinpa kuulla hieno yllätysnumerokin, kun Tiina-Maijan tytöt esiintyivät äitinsä säestäessä heitä pianolla.

Kiitos kaikille mukana olleille ja lämmintä joulun odotusta jokaiselle! Pysytään terveinä, huolehditaan toisistamme ja toivotaan parempaan kääntyvää ensi kesää, jotta saataisiin taas kuulla Nikkeä & kumppaneita oopperan äärellä Suurilassa!
KEVÄTKOKOUS sunnuntaina 30.5.2021 klo 18.00
Suurilan Puistossa. Esillä olivat sääntömääräiset asiat. Koronan luomilla rajoituksilla kokoonnuttiin ulkosalla ja vailla tarjoiluja. Paikalla hallituslaisia ja yksi jäsen.